gogo logo
  •  Мэдээ  
    •   Улс төр
    •   Эдийн засаг
    •   Эрүүл мэнд
    •   Соёл урлаг
    •   Спорт
    •   Нийгэм
    •   Бизнес
    •   Боловсрол
    •   Дэлхийд
    •   Технологи
    •   GOGO тойм
    •   SOS
    •   Нягтлав
    •   Мэддэг мэдээлдэг байя
    •   Мөрөөдлийнхөө зүг
    •   Ногоон дэлхий
  •  GoGo булан  
    •   GoGo Cafe
    •   Гарааны бизнес
    •   Соёлын довтолгоо
    •   СEO
    •   Элчин сайд
    •   GoGo асуулт
    •   МЕГА ТӨСӨЛ
    •   ГУТАЛ
    •   Хүний түүх
    •   35 мм-ийн дуранд
    •   Гаднынхны нүдээр Монгол
    •   Маргааш ажилтай
  •  Үзэх  
    •   Фото
    •   Видео
    •   Зурган өгүүлэмж
  •  Хэв маяг  
    •   Подкаст
    •   Хүмүүс
    •   Гэртээ тогооч
    •   Аялал
    •   Зөвлөгөө
    •   Хоолзүйч
    •   Миний санал болгох кино
    •   Миний санал болгох ном
  • English
  • Цаг агаар
     26
  • Зурхай
     6.16
  • Валютын ханш
    $ | 3577₮
Цаг агаар
 26
Зурхай
 6.16
Валютын ханш
$ | 3577₮
  • Мэдээ 
    • Улс төр
    • Эдийн засаг
    • Эрүүл мэнд
    • Соёл урлаг
    • Спорт
    • Нийгэм
    • Бизнес
    • Боловсрол
    • Дэлхийд
    • Технологи
    • GOGO тойм
    • SOS
    • Нягтлав
    • Мэддэг мэдээлдэг байя
    • Мөрөөдлийнхөө зүг
    • Ногоон дэлхий
  • GoGo булан 
    • GoGo Cafe
    • Гарааны бизнес
    • Соёлын довтолгоо
    • СEO
    • Элчин сайд
    • GoGo асуулт
    • МЕГА ТӨСӨЛ
    • ГУТАЛ
    • Хүний түүх
    • 35 мм-ийн дуранд
    • Гаднынхны нүдээр Монгол
    • Маргааш ажилтай
  • Үзэх  LIVE 
    • Фото
    • Видео
    • Зурган өгүүлэмж
  • Хэв маяг 
    • Подкаст
    • Хүмүүс
    • Гэртээ тогооч
    • Аялал
    • Зөвлөгөө
    • Хоолзүйч
    • Миний санал болгох кино
    • Миний санал болгох ном
  • English
gogo logo   Бидний тухай gogo logo Сурталчилгаа байршуулах gogo logo Редакцийн ёс зүй gogo logo Нууцлалын бодлого gogo logo Холбоо барих
gogo logo
Цаг агаар
 26
Зурхай
 6.16
Валютын ханш
$ | 3577₮
icon Онцлох
icon Шинэ
icon Тренд
  Буцах

Хоолны жор: Шинэ ногооны зууш

Гэртээ тогооч
2025-02-28
87
Twitter logo
87
Twitter logo
Гэртээ тогооч
2025-02-28
Хоолны жор: Шинэ ногооны зууш

Эрүүл хооллолтыг эрхэмлэгч танд зориулав. Шинэ ногооны салад гэхээр зөвхөн өргөст хэмх, улаан лооль, салатны навчны холимог байх албагүй. Хөргөгчиндөө байгаа жимс, ногоог ашиглаад, амттай салад хийх жорыг хүргэж байна.

Тайлбар:
х.х – хоолны халбага 15мл
ц.х – цайны халбага 5 мл

Орц:

    Салад навч – 100 гр
    Ногоон сонгино Парсли (яншуйгаар орлуулж болно)
    Өргөст хэмх – 1 ш
    Бяслаг – 50 гр
    Хушга (сонголтоор) – ¼ аяга
    Үзэм - ¼ аяга Мандарин – 1 ш
    Оливын тос – 1 х.х
    Балзамик венигэр – 1 х.х
    Давс, перц амтлахаар
    Нунтаг сармис – ¼ ц.х
    Базилик - ¼ ц.х
    Сахар – 1 ц.х
    Бүхэл үрийн гич – 1/2 ц.х

Хийх заавар:
1. Саладны навчаа угаагаад, сайтар сэгсэрч хатаан гараар эсвэл хутгаар жижиглэн, саванд хийнэ.
2. Ногоон сонгино, парсли (яншуйгаар орлуулж болно), өргөст хэмх, сирээ (дурын сир) хэрчиж, салат навч дээрээ нэмнэ.
3. Үзэм, буталсан самар (хушганаас өөр дурын самар байж болно), мандаринаа (үргүй) нэмнэ.
4. Салад амтлагч: Оливын тос, балзамик винегэр (алимны винегэрээр орлуулж болно), давс, перц, нунтаг сармис, хатаасан базилик, сахар, бүхэл үрийн гичээ (сонголтоор) нэмээд холино. Салад амтлагч гэртээ бэлдэх жорыг эндээс аваарай.
5. Гараараа базаж холих тохиромжгүй тул 2 халбагаар холиорой. Жич: дээрх жимс, ногоо гэрт тань байхгүй бол байгаагаараа орлуулаад, салад амтлагчаараа амтлаад хийж болно. Хамгийн гол нь чихэрлэг болон исгэлэн амтыг тэнцвэржүүлэх хэрэгтэй.

Хоолны бусад жоруудыг:
Youtube: Home Cook – Гэртээ Тогооч
Facebook: Home Cook – Гэртээ Тогооч
Instagram: Home Cook – Гэртээ Тогооч

Эрүүл хооллолтыг эрхэмлэгч танд зориулав. Шинэ ногооны салад гэхээр зөвхөн өргөст хэмх, улаан лооль, салатны навчны холимог байх албагүй. Хөргөгчиндөө байгаа жимс, ногоог ашиглаад, амттай салад хийх жорыг хүргэж байна.

Тайлбар:
х.х – хоолны халбага 15мл
ц.х – цайны халбага 5 мл

Орц:

    Салад навч – 100 гр
    Ногоон сонгино Парсли (яншуйгаар орлуулж болно)
    Өргөст хэмх – 1 ш
    Бяслаг – 50 гр
    Хушга (сонголтоор) – ¼ аяга
    Үзэм - ¼ аяга Мандарин – 1 ш
    Оливын тос – 1 х.х
    Балзамик венигэр – 1 х.х
    Давс, перц амтлахаар
    Нунтаг сармис – ¼ ц.х
    Базилик - ¼ ц.х
    Сахар – 1 ц.х
    Бүхэл үрийн гич – 1/2 ц.х

Хийх заавар:
1. Саладны навчаа угаагаад, сайтар сэгсэрч хатаан гараар эсвэл хутгаар жижиглэн, саванд хийнэ.
2. Ногоон сонгино, парсли (яншуйгаар орлуулж болно), өргөст хэмх, сирээ (дурын сир) хэрчиж, салат навч дээрээ нэмнэ.
3. Үзэм, буталсан самар (хушганаас өөр дурын самар байж болно), мандаринаа (үргүй) нэмнэ.
4. Салад амтлагч: Оливын тос, балзамик винегэр (алимны винегэрээр орлуулж болно), давс, перц, нунтаг сармис, хатаасан базилик, сахар, бүхэл үрийн гичээ (сонголтоор) нэмээд холино. Салад амтлагч гэртээ бэлдэх жорыг эндээс аваарай.
5. Гараараа базаж холих тохиромжгүй тул 2 халбагаар холиорой. Жич: дээрх жимс, ногоо гэрт тань байхгүй бол байгаагаараа орлуулаад, салад амтлагчаараа амтлаад хийж болно. Хамгийн гол нь чихэрлэг болон исгэлэн амтыг тэнцвэржүүлэх хэрэгтэй.

Хоолны бусад жоруудыг:
Youtube: Home Cook – Гэртээ Тогооч
Facebook: Home Cook – Гэртээ Тогооч
Instagram: Home Cook – Гэртээ Тогооч

Twitter logoPost
gogo logo
gogo logo   Бидний тухай gogo logo   Сурталчилгаа байршуулах gogo logo   Редакцийн ёс зүй gogo logo  Нууцлалын бодлого gogo logo   Холбоо барих

© 2007 - 2025 Монгол Контент ХХК   •   Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан